green glueEr is een groeiende belangstelling hechtmiddel oplossingen die gebaseerd zijn op stoffen van natuurlijke oorsprong en die kunnen worden gemaakt door elke gebruiker van algemeen beschikbare ingrediënten.


Mensen die geïnteresseerd zijn in hen moeten zich realiseren dat terwijl sommige zijn perfect geschikt voor hun baan, zoals enkele voorbeelden hierboven gegeven , anderen moeten zorgvuldig worden getest voor gebruik , omdat de kans op schade of voor onbedoelde resultaten . Ook, ondanks de schijnbare eenvoud van de recepten , enige vaardigheid kan worden bij de voorbereiding en de benodigde applicaties . Hier zijn enkele voorbeelden uit het internet :

Verminder een heel ei met de shell te plakken met een blender

Wrijf een ui dia op het metaal, dan brengt hij de label.

Spread melk (bij voorkeur magere) aan een zijde van het label .

Plet de knoflook en gebruik als lijm .

1 liter lijm nodig voor een 4 m2 oppervlakte :

Plaats de zachte kaas in een kaasdoek en daarna in een zeef . Laat uitlekken de vloeistof 's nachts . Afwegen wat het linker en meng met hetzelfde gewicht van kalk . Voeg de borax . Het resultaat is een grijsachtige pasta .
Smeer de lijm op beide oppervlakken en laat drogen 6 uur . Breng een nieuwe laag op beide oppervlakken en te monteren. Laat 24 uur drogen.