1. Wat is de noodzaak van deze website aan bod?

Er is zo'n verscheidenheid van lijm en kit op de markt die-do het-zelf consumenten en professionals worden soms verloren bij het zoeken naar advies: tegenwoordig de meeste bouwmarkten hebben de bevoegdheid om technisch advies verloren, of degenen die nog steeds bestaan ​​aanbieden zijn moeilijk te vinden. Veel lijmen en afdichtingsmiddelen worden geadverteerd als multi-purpose, dat is geweldig als de taak niet de hoogste prestaties vereisen en indien het product wordt gebruikt voor verschillende doeleinden. Voor de meest veeleisende banen echter algemeen de voorkeur verdient speciale lijm of kit (hechtsterkte, bestandheid tegen vocht, snelle uitharding, etc.). Het is moeilijk te vergelijken advies gegeven door de fabrikanten. Bovendien, zodra een potentieel geschikte lijm is geïdentificeerd, waar het kan worden aangekocht?

Het doel van deze website is om te doe-het-zelf-consumenten, kunstenaars en professionals bieden een handige en snelle manier om een product dat hun behoefte aan een hechting oplossing zal nakomen identificeren.

Deze site bevat geen informatie die direct relevant zijn voor industriële toepassingen die vaak worden beschermd door de know-how en door de klant / leverancier vertrouwelijkheid kunnen zijn.

 

2. Waarom denk je dat deze website is aantrekkelijker dan andere web-based lijm gidsen?

Eigenaars van deze website zijn de bestaande lijm en kit gidsen beoordeeld en hebben geconcludeerd dat geen voldoen aan de volgende criteria:

Onafhankelijk van fabrikanten en retailers

 • Geef resultaten (bouwmarkten) zijn afgestemd op een specifiek land
 • Voor andere landen links naar online resellers kunnen worden gebruikt
 • Meertalig (Engels, Frans en Nederlands in eerste instantie)
 • Inclusief afdichtingsmiddelen, alsook kleefstoffen
 • Gemakkelijk te gebruiken en snel

 

3. Heeft u beweren waarin alle lijm en kit beschikbaar in een bepaalde markt?

Om redenen van praktische bruikbaarheid en het nut, zijn de hier vermelde lijm en kit verkocht door de grote land doe-het-zelf-retailers. Hoewel alles in het werk zal worden nauwkeurig door regelmatig huidige aanbod van de detailhandelaren controleren te zijn, is het altijd mogelijk dat een bepaalde lijm of kit tijdelijk niet op voorraad zullen zijn, of dat het niet meer wordt uitgevoerd. Om deze reden, als dat mogelijk is, zal de website queryengine lijst alternatieve merken en / of retailers.


4. Kunnen retailers en fabrikanten dienen hun lijmen / kitten advertenties op deze website?

Lijsten van retailers en fabrikanten zal graag worden geaccepteerd en opgenomen in de database van de website. Om aanvaardbaar te zijn, moet een product technische fiche en een (materiële) veiligheidsinformatieblad voor elke lijm merk worden verzonden samen met een Excel-lijst van de in de respectieve kolommen ingevoerde gegevens:

 • Fabrikant
 • Merknaam
 • Retailer Naam
 • Retailer Website URL
 • Adhesive Categorie (op basis van natuurlijke polymeren, Polymeer Dispersion / Emulsion, Hot Melt, op basis van oplosmiddel, Reactive Systems [Epoxy (EP), polyurethanen (inclusief vocht-uithardende vloeistof en schuimende types), Polyester, onverzadigde (UP), acrylaten (inclusief cyanoacrylaat, dimethacrylaat / anaerobe, methacrylaat, SGA - tweede generatie acryl / structurele acryl), Siliconen (1- en 2-delige uithardingssystemen), formaldehydecondensaten (fenol, ureum, melamine, resorcinol),-silaan gemodificeerde polymeren (1 - en 2-delige uithardingssystemen)], lijm op basis van water-oplosbare polymeren, Anders) *.
 • Sealant Categorie (Olie-Base kitten (inclusief-polymeer gemodificeerde versies), acryl (water-latex en oplosmiddel gedragen, met inbegrip van "gesiliconiseerde" versies), vinylacetaat (homo-en copolymeren), Butylrubbers (Polyisobuteen), op basis van oplosmiddelen PIB kit , Voorgevormde PIB strips Hot Toegepaste PIB afdichtingsmiddelen, Gun-Het verbruik en verpompbaar afdichtingsmiddelen, Reactive PIB kitten, Polysulfides (1- en 2-delige systemen), polyurethanen (1- en 2-delige systemen, kitten en schuimen), Siliconen (1- en 2-delige systemen) *.
 • Packaging
 • Prijsklasse (EUR / mL of USD / oz)
 • Hoofd geadverteerd Gebruik       
        
  (* Van het ASC-CATIA-FEICA kleefstoffen en afdichtingsmiddelen Indeling Manual, 2012 Ed.)
        
  Evenzo zal de website-eigenaren gelukkig overwegen eventuele aanvullingen of correcties en updates van de fabrikanten en / of detailhandelaren ingediend.

 

5. Bent u van plan om zelfklevende tapes opnemen in uw website?

Opname van zelfklevende tapes kan een latere verbetering van deze website.