Selecteer uw taal

Met behulp van lijm en kit Kollagora de selectie website om uw verkoop van lijm en / of kit verhogen.

Deze website is een gratis service aan de leden van het grote publiek , klusjesmannen of handywomen en professionals op zoek naar de meest geschikte producten om de klus te klaren .

1 . Retailers

kollagora qr code 100Heb je ooit gezien de verbaasde blik van de klanten in de voorkant van de verbijsterende reeks van getoonde producten in de meeste bouwmarkten ? Informed hulp is uitzonderlijk beschikbaar . De klant is dan ook aan de genade van vallen en opstaan , met soms kostbare resultaten en teleurstelling over merken .

Als alternatief kunnen hun keuze bepaald worden door de prijs alleen met soms desastreuze gevolgen.

Daarnaast slaat meestal dragen de producten die ze verkopen sneller . Klanten kunnen niet van bewust dat sommige producten alleen beschikbaar zijn door online te bestellen , omdat de winkel meestal geen informatie over de volledige productlijn van het merk elke fabrikant te verstrekken .

Deze website biedt aan klanten een gratis oplossing voor retailers om beide kwesties. De site zal hen te begeleiden naar de winkel waar ze het product dat ze nodig hebben te vinden,, en als het niet op voorraad is , kunnen ze nog steeds online bestellen . Echter , zullen ze nodig hebben om zich voor te bereiden door een bezoek aan de site thuis of met behulp van een smartphone in de winkel .

Kollagora biedt een extra gratis oplossing voor retailers om het zoeken van de juiste lijm of kit : kopieer de QR code aan het hoofd van deze afdeling en weer te geven op ooghoogte in de winkel lijm en kit sectie .

Als een handelaar is geïnteresseerd in het weergeven van een QR code voor het Kollagora website en verhoging van de concurrentiekracht , contact opnemen met de beheerders via het contact formulier . Voor een redelijke vergoeding , zal Kollagora een speciale QR code die de door de winkelketen of voor aankoop verricht online producten te filteren .

Kollagora heeft ook gereserveerde ruimte op de homepage om advertenties aangepast door land van retailers en fabrikanten tonen . Neem contact op met de beheerders voor de tarieven , de contractuele voorwaarden , etc.


2 . Fabrikanten

Neem contact met ons op als u wenst om advertenties weer te geven voor uw merken op de Kollagora homepage van de website .

Kollagora zal ook u een speciale QR code voor een redelijke vergoeding die uw producten filtert alleen wanneer een zoekopdracht wordt uitgevoerd . Drukken dan de code op uw brochures , folders en weer te geven op uw website als een service aan uw klanten , en om het meer waarschijnlijk zullen ze uw producten kopen.

De database achter de lijm en kit website bevat duizenden verwijzingen naar specifieke producten , met gegevens afkomstig van publiek beschikbare data sheets . U kunt een actieve rol spelen bij het handhaven van de verwijzingen naar uw producten up -to-date , in plaats van te vertrouwen op het werk van Kollagora managers . In dit geval , zullen wij u voorzien van de mogelijkheid om in te loggen als beheerder van het desbetreffende onderdeel van de website en eventuele wijzigingen die u wilt , mits u voldoet aan de lay-out en het ontwerp eisen van de website.

Kollagora managers inzetten voor uw inbreng snel controleren en breng het online . Een vermindering van de reclame- tarieven worden toegepast moet je bereid zijn om een deel van de werklast op zich te nemen . Contacteer ons voor details.

barcode kollagora.com