aboutDeze site wil de referentie zijn voor de keuze van lijm of kit in het Nederlands, Engels en Frans in de landen waar deze talen worden gesproken, voor de beste match voor de baan bij de hand zijn.

De naam "Kollagora" is afgeleid van het Griekse "Kolla" = gom, lijm en "Agora" = plaats van samenkomst of markt.

Fabrikanten van lijm en kit hebben zwaar geïnvesteerd op de markt brengen van producten die veilig , efficiënt en inspelen op de behoeften van consumenten en industriële gebruikers zijn te zetten. De grote verscheidenheid van deze producten maakt de keuze moeilijk. We hopen dat deze site zal de selectie van het gewenste product te vergemakkelijken.

Deze site is een particulier initiatief van een aantal ervaren chemici. Zij willen de noodzaak van een bron van gebruiksvriendelijke en gedetailleerde informatie aan. Professionals en consumenten de beste producten gemakkelijker.

Deze chemici hebben ruime ervaring in hun carrière met een internationale chemische producenten en producten voor de consument. Ze hielden technische en management functies. Dan wisten ze brancheorganisaties. Zij zijn overtuigd van de voordelen chemie voor de moderne maatschappij, het is natuurlijk en is gebruikt voor duizenden jaren, of in verband met de nieuwste technologieën. Als chemici en technologen, ze de gepercipieerde kloof tussen de moleculaire eigenschappen van de toetreding aan de ene kant en de prestaties verwacht door de gebruiker op de andere te overbruggen.

Om bij te dragen aan de tijd en de kosten van het handhaven van deze site, de financiële steun van sponsors zijn welkom. Bezoek de sectie " Advertentie " om te leren hoe uw bedrijf kan profiteren van de zichtbaarheid van de website door het plaatsen van de advertentie.

Eigenaren en beheerders van deze site kan direct worden benaderd door te klikken op " Contact" aan de onderkant van elke pagina.